Rinze 2 jaar en doop

Deze kleine man is al weer 2 jaar geworden.
Dit was officieel al een week geleden, alleen omdat Rinze ook gedoopt werd hebben we de beide feestje samengevoegd naar dit weekend. Natuurlijk hebben we dit wel al een klein beetje gevierd op zijn echte verjaardag, maar vandaag was het groot feest.

De kleine man is weer veel te veel verwend en is erg blij met alle speeltjes,puzzels en loopfiets en auto die hij gekregen heeft. Tot laat in de avond is die aan het spelen geweest met al zijn nieuwe speeltjes. Uiteindelijk na wat aandringen van papa en mama viel de kleine man in slaap op de bank.

Ook de doop was een mooi moment. Het blijft heel speciaal om je kind voor de doop aan te mogen bieden.
Het geeft de kleine man een mooie start in zijn leven en wij als ouders willen ons ook conformeren om Rinze de juiste normen en waarde mee te geven in zijn jonge leven.

Iedereen hartelijk dank dat jullie deze bijzondere dag voor ons wilde mee beleven.