Curriculum Vitae

Op deze pagina vind je informatie waar ik op zakelijk vlak mee bezig ben.
Mocht je geïnteresseerd zijn, via deze PDF mijn volledige CV. Tevens kan je ook een kijkje nemen op mijn Linkedin

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij WSB Solutions

Ik merk dat ik het erg leuk vindt om tijdens de hectiek van de dag, orde in deze chaos te maken en er zo voor te zorgen dat de systemen voor onze klanten goed blijven functioneren. Ik haal dan ook zeer veel voldoening uit mijn werk.

Natuurlijk kan ik mijn werk voor WSB Solutions niet in mijn eentje. Ik ben dat ook blij en trots op het team waarmee ik samen mag werken. Mocht het voorkomen dat er een storing optreed, is het onze taak deze daadkrachtig en goed op te lossen.

In de huidige tijd is het vooral noodzaak om ICT voor je te laten werken. Je klanten ontzorgen zodat zij zich bezig kunnen houden met hun bedrijfsvoering en zich geen zorgen hoeven te maken over de betreffende en verschillende ICT zaken.

Sinds een aantal jaar als een echte ICT nerd in het bezit van een eigen blade met een aantal servers.

Onderstaande servers zijn heden in gebruik.
> Windows HyperV server 2019
> Windows Domain controller
> Linux (Ubuntu) Webserver
> Linux (Ubuntu) Name servers


Afgelopen jaar (2023) zijn er wat wijzigingen geweest in mijn eigen omgeving. Waar ik eerst nog een RDS omgeving had, was dit wat achterhaalde techniek geworden. Alle data is daarom dan ook verplaatst naar Sharepoint in verschillende sites. Hierdoor heb ik mijn file server en 2 rds servers kunnen uitfaseren. De familie werkt nu via sharepoint en onedrive.

Buiten het feit dat het leuk is om mee te spelen en ervaring op te doen, is het ook handig en nuttig. Zo draait deze website ondertussen op de Linux Webserver en  zijn er 2 linux name servers online. Tevens wordt de mail van de familie Trumpie geregeld door de Exchange omgeving in Office 365.

Loopbaan

Ik ben mijn loopbaan in de ICT in 2001 begonnen. Ik heb toen de mogelijkheid gehad om van mijn hobby mijn werk te gaan maken. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. In de begin jaren ben ik begonnen als tape operator. Dit was vooral avond en ‘s-nachts werken. Dat kwam toen mooi uit. Ik kon in de rustige uurtjes goed bij leren en mijn certificering behalen.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen bij de verschillende bedrijven waar ik heb voor mogen werken. Ik ben dan ook elk bedrijf waar ik tot op heden heb mogen werken zeer erkentelijk voor de kansen die ze mij hebben geboden om te komen en mij te ontwikkelen tot wie ik heden den daags ben.

Vrijwilligerswerk

Naast mijn werk bij WSB Solutions zet ik me ook in als bestuurslid van onze Vereniging Van Eigenaren.
Ook mag ik zitting hebben in de Medezeggenschap Raad van de school van DJ en Nathan (Basis school De Jonge Wereld).
Ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen.

Certificering

Het laatste certificaten dat ik heb gehaald is:
Microsoft Teams Administrator – MS-700.
Fortinet Fundamentals.

Bedrijven waar ik eerder voor heb mogen werken

  • Syntegra – Later BT (van jan 2001 tot sept 2007)
  • JMS – Later Dutch ICT (van sept 2007 tot sept 2015)
  • P-Pro’s, heden onder de naam Blue Coded (sept 2015 tot augustus 2022)
  • WSB Solutions (heden)