Informatie


Wij zijn dus familie D. Trumpie

Onze gezin bestaat uit:

  • Jo Anne
  • Dexter John (DJ)
  • Nathan Willem
  • Rinze Gabriël
  • Hannah Rose
  • Daan

Jo Anne

In het dagelijkse leven een zeer zorgzame moeder, de liefste vrouw en mijn maatje. Verder houd ze van muziek en dan vooral Country en/of Dance. Veder vindt ze het heerlijk om samen met haar vriendinnen te zijn en even bij te kletsen onder het genot van een drankje. In het weekend vindt ze het heerlijk om er met het gezinnetje op uit te trekken. Mocht het een keer lukken is een filmpje kijken op de bank ook erg gezellig en kan ze hier ook erg van genieten.

Dexter John (DJ voor vrienden)

Zit al weer in groep 8. Op school gaat het echt heel goed en papa en mama zijn trots. De eerste geluiden zijn dat die waarschijnlijk een keuze krijgt voor havo/vwo. Natuurlijk heeft die nog een jaar te gaan. Zoals bij veel tieners is die veel met games bezig. Maar gelukkig gaat die ook graag naar buiten samen met zijn vrienden om een potje te voetballen. Daarnaast is die ook een zorgzame broer. Erg leuk om te zien.

Nathan Willem

Deze kleine man houd van alles wat maar kan rollen, denk aan auto’s en treintjes. Hij is dan ook zeker elke dag druk in de weer met zijn auto’s en zijn treinbaan die elke dag weer een andere configuratie kent. Verder is Nathan een echt buiten mens. Hij geniet er heerlijk van als die buiten is. Hiernaast is die druk bezig met alles te ontdekken in deze wereld. De laatste tijd is Nathan steeds meer geintereseerd in LEGO. Dat doet die erg goed. Zo heeft die al een trein in elkaar gezet en een heus PICNIC auto-tje. Op school gaat het ook steeds beter. Wel is die nog vaak erg verlegen.

Rinze Gabriël

Ondertussen al weer 3 jaar. Wat gaat een jaar toch snel.
Het is een blij en vrolijk mannetje. Hij is lekker bezig de wereld om hem heen te ontdekken. Rinze is vooral een buiten mens. Niets liever gaat hij op zijn auto naar de speeltuin om daar rondjes te rijden.
Daarnaast speelt die ook graag in het zand of is de schommel een geliefd onderdeel van de speeltuin. Thuis zit die ook zeker niet stil en is die druk in de weer met duplo, zijn autootjes of treintjes. Ook het maken van puzzels vindt die erg leuk. De laatste tijd krijgt die ook steeds meer intresse in het spelen van spelletjes. Hij heeft daarvoor van de kerstman een heuze tablad gekregen.

Hannah Rose

Afgelopen 20 september is onze dochter geboren.
Wat blijft dat toch een wonder en het is een geschenk waar wij als ouders super trots op zijn. Ook haar broers zijn super trots op haar. Vooral Rinze is er de hele dag mee bezig. De dame doet het goed, drinkt goed en is gezond.

Daan

In het dagelijks leven werk ik als ICT Engineer. Dit komt er in het kort op neer, dat ik zorg dat de ICT systemen van en bij de klant optimaal werken. Dit zodat de klant hier geen omkijken naar heeft.
Tevens vindt ik het leuk om met de techniek bezig te zijn. Ik heb dan ook zelf een aantal servers, waaronder de server waar deze site op draait.

Verder zet ik me ook in als bestuurslid van onze Vereniging Van Eigenaren.
Ook mag ik zitting hebben in de Medezeggenschap Raad van de school van DJ (Basis school De Jonge Wereld). Ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen.

Veder vindt ik het heerlijk om een stuk te gaan wandelen. Heerlijk buiten en alles even de boel laten. Ook vindt ik het super om in een zeilboot te stappen en een stuk te gaan zeilen. Alleen of met familie leden. Hieronder een voorproefje hoe het er aan toe kan gaan.

Veder vinden wij het leuk om er in de weekenden er op uit te gaan.
Dit kan zijn vrienden en/of familie bezoeken, of gewoon ergens heen rijden en wel zien waar we terecht komen.

Familienaam

Er wordt mij wel eens gevraagd, waar komt jouw achternaam nu vandaan?
Daar is mijn vader ooit in 1989 een keer tijdens een zakenreis naar Ft. Lauderdale (U.S.A) achter gekomen.
De naam blijkt uit Zwitserland te komen. De naam Trumpie stamt af van het Zwits-Duiste woord “trumpelen”, wat weer betekend “lopen in kleine stappen”. Als je hier verder induikt waren de mensen die onze naam hadden mensen die zich niet zo druk maakte en geen haast hadden in het leven. De eerste persoon (wat nu bekend is) die deze achternaam had woonde in de buurt van Zurich in 1287. Mocht je het hele verhaal (in het Engels) willen lezen, kan dit via deze link.