Verjaardag Hanneke

Vandaag hebben we (een week later dan gepland door weersomstandigheden) de verjaardag van mijn zus Hanneke gevierd. Ik denk dat het zeker wel een jaar geleden is geweest dat we richting het zuiden van Nederland zijn afgedaald om mijn zus thuis te bezoeken.

Het was weer een heerlijke dag.
Lekker bij kletsen in een relaxte omgeving.
Je merk het ook goed aan de kids dat ze zich lekker voelen in deze omgeving en vooral buiten kunnen zijn.
Ook leuk om te zien hoe de 2 kleinste heel relax met de 2 honden van mijn zus omgaan.
Van Nathan wiste we dit al, die had ze toen hij net 1 maand oud was al eens gezien en sinds die dag zijn het de grootste vrienden, maar voor Rinze was het de eerste keer. Ook deze had er helemaal niets van en vond het alleen maar leuk om met de 2 honden te spelen of het zo moet zijn. Dat zet je wel aan het denken over je eigen omgeving waar je woont.

Al met al weer een geslaagde dag.