Sinds september 2015  ben ik werkzaam bij Blue Coded

Ik heb binnen het bedrijf een aantal functies.

  • Support medewerker
  • Systeem beheerder
  • Teamlead

Ik merk dat ik het erg leuk vindt om tijdens de hectiek van de dag, orde in deze chaos te maken en er zo voor te zorgen dat de systemen voor onze klanten goed blijven functioneren. Ik haal dan ook zeer veel voldoening uit mijn werk.

Natuurlijk kan ik dat niet in mijn eentje. Ik ben dat ook blij en trots op het team waarmee ik samen mag werken. Mocht het voorkomen dat er een storing optreed, is het onze taak deze daadkrachtig en goed op te lossen.

In de huidige tijd is het vooral noodzaak om ICT voor je te laten werken. Je klanten ontzorgen zodat zij zich bezig kunnen houden met hun bedrijfsvoering en zich geen zorgen hoeven te maken over de betreffende en verschillende ICT zaken.

Ons bedrijf heeft een aantal richtpunten:

◾Onsite sever beheer.
◾Cloud diensten
◾Hosting (server/websites/webapplicaties)
◾Internet diensten
◾Security
◾Software ontwikkeling

Ik ben mijn loopbaan in de ICT in 2001 begonnen. Ik heb toen de mogelijkheid gehad om van mijn hobby mijn werk te gaan maken. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. In de begin jaren ben ik begonnen als tape operator. Dit was vooral avond en ‘s-nachts werken. Dat kwam toen mooi uit. Ik kon in de rustige uurtjes goed bij leren en mijn certificeringen behalen.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen bij de verschillende bedrijven waar ik heb voor mogen werken. Ik ben dan ook elk bedrijf waar ik tot op heden heb mogen werken zeer erkentelijk voor de kansen die ze mij hebben geboden om te komen en mij te ontwikkelen tot wie ik heden den daags ben.

Bedrijven waar ik voor heb mogen werken zijn:

◾BT (van jan 2001 tot sept 2007)
◾DutchICT (van sept 2007 tot sept 2015)

Mocht je interesse hebben in een uitgebreid CV of gewoon meer informatie willen hebben?
Download mijn cv (CV Juni 2018), of neem gerust een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Voor meer informatie stuur een berichtje naar: info@trumpie.org