Informatie

Wij zijn dus familie D. Trumpie.
Onze gezin bestaat uit:

  • Jo Anne
  • Dexter John (DJ)
  • Nathan Willem
  • Rinze Gabriël
  • Daan

Jo Anne
In het dagelijkse leven een zeer zorgzame moeder, de liefste vrouw en mijn maatje. Verder houd ze van muziek en dan vooral Country en/of Dance. Veder vindt ze het heerlijk om samen met haar vriendinnen te zijn en even bij te kletsen onder het genot van een drankje. In het weekend vindt ze het heerlijk om er met het gezinnetje op uit te trekken.

Dexter John (DJ voor vrienden)
Gaat alweer naar groep 5 dit jaar. Op school gaat het echt heel goed en papa en mama zijn trots. De laatste tijd is DJ voor erg bezig met zijn sport (judo). Hier haalt hij veel voldoening uit. Daarnaast vindt die het leuk om op zijn laptop een spelletje te spelen. Buiten spelen met zijn vrienden vindt die ook erg leuk en gelukkig kan dat de laatste tijd ook weer.

Nathan Willem
Deze kleine man houd van alles wat maar kan rollen, denk aan auto’s en treintjes. Hij is dan ook zeker elke dag druk in de week met zijn auto’s en zijn treinbaan die elke dag weer een andere configuratie kent. Verder is Nathan een echt buiten mens. Hij geniet er heerlijk van als die buiten is. Hiernaast is die druk bezig met alles te ontdekken in deze wereld.

Rinze Gabriël
Afgelopen 4 juli 2020 is onze zoon Rinze geboren.
Hoe bijzonder is dit. Wat een geschenk.
Ondertussen al weer 8 maanden oud. Wat gaat dat toch snel.
Rinze is goed bezig met het leren omrollen en probeert te gaan staan.
Het is een blij en vrolijk ventje.

Daan
In het dagelijks leven werk ik als ICT specialist / Teamleider. Dit komt er in het kort op neer, dat ik zorg dat de ICT systemen van en bij de klant optimaal werken. Dit zodat de klant hier geen omkijken naar heeft.
Tevens vindt ik het leuk om met de techniek bezig te zijn. Ik heb dan ook zelf een aantal servers, waaronder de server waar deze site op draait.

Verder zet ik me ook in als bestuurslid van onze Vereniging Van Eigenaren.
Ook mag ik zitting hebben in de Medezeggenschap Raad van de school van DJ (Basis school De Jonge Wereld). Ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen.

Veder vindt ik het heerlijk om een stuk te gaan wandelen. Heerlijk buiten en alles even de boel laten. Ook vindt ik het super om in een zeilboot te stappen en een stuk te gaan zeilen. Alleen of met familie leden. Hieronder een voorproefje hoe het er aan toe kan gaan.

Veder vinden wij het leuk om er in de weekenden er op uit te gaan.
Dit kan zijn vrienden en/of familie bezoeken, of gewoon ergens heen rijden en wel zien waar we terecht komen.