Ik ben dus Daan.

In het dagelijks leven werk ik als ICT specialist / Teamleider.

Dit komt er in het kort op neer, dat ik zorg dat de ICT systemen van en bij de klant optimaal werken. Dit zodat de klant hier geen omkijken naar heeft.

Ik haal erg veel voldoening uit mijn werk. Dit komt mede door de goede werksfeer die er op kantoor is. Voor meer informatie kijk op mijn CV pagina.

Sinds kort als een echte ICT nerd in het bezit van een eigen Windows VPS en Linux VPS. Tevens sinds kort ook in het bezit van een eigen Exchange server. Die laatste samen met een collega. Onze mail en die van de familie draaien ondertussen op deze exchange server. De andere servers zijn leuk om mee te spelen en je leert er een hoop van. Ondertussen heb ik Plesk actief op mijn Linux server en is deze website daar dan ook op gehost.

Natuurlijk is er veel meer in het leven dan enkel werken…

Ik heb een geweldige vriendin. Tijdens de Sinterklaas viering 2017 heb ik haar dan ook ten huwelijk gevraagd. Gelukkig heeft ze “ja” gezegd.
We gaan nu plannen wanneer dat het beste zou gaan. Dit omdat we sinds kort ook weer papa en mama zijn geworden van een gezonde zoon “Nathan”

In mijn vrije tijd ga ik graag een stuk wandelen. Lekker door de duinen. Even je hoofd helemaal leeg maken. Genieten van wat de natuur allemaal te bieden heeft. Perfect na een lange en drukke dag.

In het verlengde hiervan ligt zeilen. Heerlijk op het water en niets anders om je heen. In de video een korte impressie hoe het zeilen op het Haringvliet er aan toe kan gaan. Natuurlijk hoeft het niet altijd zo wild te gaan en kan er met wat minder wind ook perfect en heerlijk gezeild worden.

De meest unieke ervaring die ik heb mogen meemaken is een zeiltocht van Enkhuizen naar Lowestoft (UK) en natuurlijk weer terug naar Enkhuizen.

Ondanks dat er niet al te veel wind was tijdens de overtocht was het een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. S’avonds wacht lopen, opvolgen van de bevelen van de kapitein maar natuurlijk ook volop genieten van de verhalen van je mede bemannings- leden en genieten van de natuur om je heen. Ik hoop ooit nog eens een overtocht te kunnen maken. Via deze link een impressie van deze zeiltocht.

Ik mag ook graag naar muziek luisteren. Ik heb een voorkeur voor dance muziek. Als ik hierna luister kom ik tot rust. Ook als ik me ergens goed op moet concentreren luister ik hier graag naar.

Een voorbeeld van de muziek en DJ waar ik graag naar luister is de muziek die je nu hoort.