Naar de Bios met DJ.

Naar de Bios met DJ.

Na wat ik me kan herinneren was vandaag de eerste keer dat ik alleen samen met DJ naar de BIOS ben geweest.
Dat stond al een hele lange tijd op de verlanglijst en eigenlijk is het er nooit van gekomen. Vanmiddag zijn we naar de nieuwe film van Sonic geweest.

Leuke film vooral natuurlijk voor de kids in de leeftijd van DJ. Maar toch ook moet ik zeggen dat ik de film ook erg leuk vond. We hebben samen goed gelachen om gebeurtenissen in de film.

Natuurlijk hoort er een grote bak popcorn bij als je naar de bios gaat. Dat hebben we dan ook zeker gedaan. Omdat we nu toch in de stad waren, meteen voor meneer maar even wezen kijken voor nieuwe schoenen. Echt ik weet niet wat die met zijn schoenen doet, maar die slijten sneller dan sneeuw voor de zon.

Reageren is niet mogelijk.