Strand Kijkduin

Strand Kijkduin

Wat een weer, weer vandaag… Je zal bijna niet beseffen dat we “gewoon” in Nederland zijn. Vandaag moest ik nog wat werk doen. Maar na dit alles was het toch wel tijd om even met het gezinnetje naar het strand te gaan.

Het is te mooi weer om dit niet te doen.
We zijn dan ook neergestreken bij Beach club “Hudson Beach”.
Het was wat druk en in eerste instantie hadden ze de keuken gesloten.
Toch zijn we gebleven en hebben eerst genoten van een drankje.

De kids konden ondertussen lekker spelen met het zand en bij het kleine speeltuintje dat bij deze beach club gemaakt is.

Na een paar drankjes kregen we van de bediening te horen dat de keuken toch weer open ging en ze de achterstanden hadden weg gewerkt. We zijn dan ook gebleven en hebben genoten van een goede sparerib schotel. Voor de kids was er een goed kindermenu. Al met al een geslaagde avond en als toegift een mooie zonsondergang.

Reageren is niet mogelijk.