BBQ Amsterdam

Het was vandaag zo mooi weer, daar moesten we natuurlijk gebruik van maken. We zijn dan ook afgereisd naar Amsterdam om daar met vrienden te genieten van het heerlijke weer en ook van een geweldige BBQ.

Ook meteen weer mijn sportiviteit kunnen testen.. Nou dat was wel even schrikken, na wat voetballen en badmintonnen had ik toch wel even tijd nodig om bij te komen. Het was weer genieten.

Middagje Meyendel

Vanmiddag heerlijk met het gezin naar Meyendel geweest.
Daar was ik zeker al 20 jaar niet geweest.

Toen ik klein was kwamen we daar met enige regelmaat met opa. Mooie herinneringen aan deze plek. Wat er ook bij hoort als je in Meyendel bent, is een pannenkoek eten bij het pannenkoeken restaurant.

Enige tijd geleden helaas was het oude restaurant in de as gelegd door een flinke brand. Maar het restaurant is weer helemaal in ere hersteld. Weer in dezelfde sfeer als het altijd al had. Echt knap dat ze dat gelukt is.

Ook vandaag hebben we natuurlijk ons bezoek dan ook aan Meyendel afgesloten met een heerlijke pannenkoek.

Moederdag 2019

Natuurlijk hebben wij ook dit jaar weer moederdag gevierd.
Ik ben super trots en blij dat ik Jo in mijn leven mag hebben. Ze is een super moeder. Daarom hebben we mama lekker verwend deze dag. Heerlijk ontbijtje op bed, gemaakt door Dj en natuurlijk wat presentjes.

Plopsa Coevoorden

Vandaag zijn we een dag naar Plopsa geweest.
We wilde graag er even op uit met het gezin en aangezien het weer nu niet echt mee werkte zijn we uitgekomen bij Plopsa.

Het is wel een stukje rijden. We zijn zo’n 2,5 uur bezig geweest om er te komen. Als je denkt dat je dan ook nog terug moet, is het best een drukke dag.

Van te voren had ik de reviews gelezen en dat baarde me wel wat zorgen.. Maar ik moet zeggen, het was een top dag. Dit kwam onder andere omdat het niet druk was.

Het is niet al te groot, dus nu was het prima. Ik denk dat als het drukker was geweest, het snel minder gezellig wordt. De kids hebben zich prima vermaakt. Er is genoeg vertier voor een ieder. Zelfs Nathan kon zich prima vermaken op de speel toestellen, de ballenbak en de draaimolen.

Na afloop wilde we eigenlijk eten bij een pannenkoeken boerderij in de buurt, helaas was deze volgeboekt. We zijn uitgeweken naar de Chinees (Sun Palace) in Staphorst. Eten was erg lekker en goed verzorgt.

Wederom een geslaagd uitje.