Kerst

Ik zeg het elk jaar, zeker dus ook weer dit jaar.
Wat gaat de tijd toch snel. Voor je het weet zit je weer aan het kerst diner.

Dit jaar niet anders. We hebben zeker kerst gevierd.
Dit jaar wel wat rustiger, gewoon lekker met het eigen gezin.
Onze kerst begint altijd al met kerstavond. Genieten van lekkere hapjes en natuurlijk worden er cadeautjes uitgepakt.
Voor het kerst diner mag iedereen zijn wensen opgeven. Dat maakt het kerst diner altijd wel heel divers. Zo wil de één oliebollen en de ander Filipijnse hotdogs met kaas. Maar dit maakt het zeker ook leuk omdat iedereen dan aan het genieten is aan tafel.

Altijd leuk om de blije gezichtjes van de kids te zien als ze bezig zijn met het uitpakken. Hier wordt je als ouders ook blij van.

Het leuke aan dat wij dit volgens Filipijnse traditie al op kerstavond vieren is wel dat vooral de kids 1ste en 2de kerstdag de hele dag lekker aan de slag kunnen met hun nieuwe speeltjes. Ook gezellig om dan lekker rustig in de ochtend met z’n allen aan tafel te genieten van een lekker ontbijtje. Ook al zijn de kids snel klaar met het ontbijt, gaan zij snel weer aan de gang met de cadeautjes maar dan kunnen papa en mama nog even relax aan tafel zitten en genieten wat er allemaal afspeelt in de woonkamer en de gelukkige kids.

2de kerstdag nog wel even bij mijn ouders langs geweest samen met Rinze en Nathan.