Dagje Berghem

Vandaag een heerlijk dagje gehad bij mijn zussen (Hanneke en Yvette) in het gezellige Berghem.
Was alweer een tijd geleden dat we elkaar gezien hadden, Maar zoals gebruikelijk weer als vanouds als we weer bij elkaar zijn. Voor de lunch zijn we neergestreken bij de “BrierBrouwerij“. Wat een leuk plekje is dit.. Je kan er heerlijk genieten van een goede lunch, verschillende happjes en drankjes. Tevens is het voor de kids meer dan voldoende te doen.
Springkussen, trapauto’s, schommels ect.

Na een paar uurtjes hier heerlijk genoten te hebben, lekker in de zon en even bij praten zijn we weer terug gegaan naar het mooie onderkomen van de zussen. Hier hebben we genoten van een heerlijke middag en afgesloten met een heerlijk dineetje. Dank je wel dames voor een geweldige middag, we hebben genoten.

S-Avond’s zijn we neergestreken bij een “van der valk” in de buurt. Hier zijn we als een blok in slaap gevallen.
De volgende ochtend genoten van een heerlijk ontbijt en daar zijn we door gegaan naar “Safaripark de Beekse Bergen“.