Oud en Nieuw 2021/2022

Weer een jaar voorbij en wat voor een jaar is het weer geweest.
Weer een jaar met allerlei regels en beperkingen. Ondanks dit alles vindt ik het toch een goed jaar geweest. Er zijn bij ons afgelopen jaar een hoop dromen mogen uitkomen. Met natuurlijk met klap op de vuurpijl ons huwelijk afgelopen september. Dit was zeker een hoogtepunt in ons leven. Ook de rest van afgelopen jaar is best goed gegaan. Ja we hebben ons zo af en toe moeten aanpassen. Zo moest ik meer thuis werken, wat met 2 kleine kinderen best af en toe een uitdaging is. Ook moest DJ het hebben van online school volgen. Ook dit vraagt flexibiliteit van de ouders, de school en de werkgever.

Verder dan dit alles, hebben we het gewoon goed gehad met elkaar.
We hebben afgelopen zomer lekker mogen genieten van een leuke vakantie en verder hebben we het thuis gezellige gemaakt.

Natuurlijk hoop ik dat 2022 in het teken mag komen te staan van weer terug naar “normaal”, wat dit dan ook mag zijn. Wij kijken er natuurlijk ook weer naar uit om met onze vrienden en familie weer een keer allemaal tegelijk samen te zijn en het gezellig te hebben.

Hieronder een korte impressie van ons oud en nieuw.

Dit jaar heb ik eens de moeite genomen om de vele oudejaars conferences te bekijken en te beluisteren, Gelukkig staan de meeste online en kon ik die dan dus ook rustig s’avonds daar mijn tijd voor nemen als het huis tot rust was gekomen. Ik vond er 2 tussen uitspringen. Dat was de conference van Peter Pannenkoek en die van Dolf Jansen. Beide een super goed verhaal en alles wat afgelopen jaar gebeurd is kwam aanbod. Natuurlijk op hun eigen wijze en met een geweldige humor.

Hieronder de links naar de 2 conferences.

Conference Peter Pannenkoek
Conference Dolf Jansen

Rest mij jullie allemaal, waar je ook bent of in welke situatie dan ook, een heel goed, gezond, gezellig en liefdevol jaar te wensen. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat 2022 een goed en mooi jaar wordt.