Save the date

Vandaag een hele bijzondere dag.
Vandaag kunnen wij eindelijk wereldkundig maken dat wij aanstaande september zullen gaan trouwen.

Dit is iets waar we al lang naar toe hebben gewerkt.
Sinterklaas 2017 vroeg ik Jo Anne ten huwelijk. Na het aanzoek is er een hoop gebeurd en gedaan.
Zo zijn Nathan en Rinze geboren, is het gelukt dat Joh haar verblijfsvergunning voor Nederland heeft gekregen.
Maar ook heeft het leven van Joh aan een zijde draadje gehangen en ben ik de spoed arts van het AMC nog elke dag dankbaar dat hij zo snel doorhad wat er mis was. Ook hebben we even op het punt gestaan om ons leven in Nederland te verruilen voor een toekomst voor ons gezin in de Filipijnen.

Gelukkig zijn alle puzzelstukjes op het juiste moment op de juiste plek samen gekomen en kunnen we aankomend september ons “Ja” woord geven tegen elkaar. Vandaag voor ons een emotionele en hele bijzondere dag.

Een lang gekoesterde droom komt dan eindelijk uit.