Landal de Lommerbergen

Afgelopen jaar was voor ons behoorlijk stressvol.
Niet alleen omdat we in een situatie zitten met z’n allen door Covid. Ook zijn we de afgelopen tijd behoorlijk druk in de weer geweest om een aantal zaken voor elkaar te krijgen voor ons gezin. Hierover binnenkort meer.

Doordat we nu al zeker een jaar er niet op uit waren geweest merkte we dat het nodig was om even een momentje te hebben van wat anders. Even geen Den Haag, even geen drukte en alleen maar even met ons gezinnetje.

Daarom zijn we er afgelopen weekend op uit gegaan naar Limburg.
Even een totaal andere omgeving . Het was heerlijk.
De boodschappen stonden klaar bij aankomst. In de avond kwam de lokale chinees langs met het bestelde eten. De rest van het weekend hebben we vooral lekker relax gedaan.

Heerlijk buiten, want het was natuurlijk super mooi voorjaar weer.
Nathan heeft het super gehad. Lekker buiten, naar de speeltuin en naar de kinderboerderij. Nathan is echt (net zoals zijn pa) een buiten mens en vindt het heerlijk om buiten te zijn, te lopen, te spelen en te genieten van de natuur om zich heen.

Rinze heeft ook heerlijk genoten.
Ze ziet dat hij steeds meer meekrijgt van wat er om zicht heen gebeurd.
Geluiden buiten zoals van vogeltjes de ezel die op het park rond liep ect vindt die prachtig om te zien.

DJ was vooral bezig met zijn telefoon zoals dat gaat met beginnende pubers.
Ik weet nog precies hoe ik was in deze leeftijd. We hebben hem dan dit weekend ook gewoon lekker zijn eigen gang laten gaan. Zodat dit weekend voor hem ook gewoon leuk was.

Doordat de kinderen het lekker naar hun zin hebben en hun gang konden gaan, hadden papa en mama ook even tijd voor hun zelf en voor elkaar.
Gewoon even niets moeten en lekker samen op de bank, door het bos lopen.

Al met al een top weekend.