Meer sneeuwpret

In mijn laatste bericht schreef ik nog dat het waarschijnlijk wel de eerste en meteen weer de laatste keer is dat we sneeuw zien.
Niets is minder waar, gisteren lag er weer een een mooi wit laken over de velden en straaten. In mijn beleving een hele tijd geleden dat er zo veel sneeuw gevallen is. Dat vindt ik dan stiekem dan toch wel weer mooi.

Nathan was snel klaar met de sneeuwpret.
Dit kwam vooral omdat er best een harde wind stond en het sneeuwde nog een beetje. Dat gevoel in zijn gezicht vond die maar niets en zei al snel tegen papa en mama “huis”, “huis” met andere woorden, ik ben er wel weer klaar mee.

Dj had het wel naar ze zin en is zeker een uur buiten geweest om lekker in de sneeuw te spelen.

Ook onze kleine man Rinze had het wel naar zijn zin.
Die zat met groote ogen om zich heen te kijken wat er allemaal te zien was.