Rinze opgenomen in het ziekenhuis

Na bijna 2 weken thuis is het dan toch even alle hens aan dek.
Onze lieve Rinze heeft ergens erg pijn. Alleen is dat natuurlijk erg lastig met een net (bijna) 2 weken oude baby. Na een paar uurtjes proberen thuis toch het besluit genomen om de huisarts in te lichten.

Deze is gelukkig heel alert en stuurt ons meteen door naar de eerste hulp van het het Juliana kinderziekenhuis. Op de eerste hulp is er niet meteen duidelijk wat er aan de hand is. Onze kleine vriend heeft geen koorts maar ook de artsen zien wel dat er iets aan de hand moet zijn.

Ze besluiten dan toch om onze lieven Rinze op te nemen en hem die nacht ter observatie te houden. Ook wordt er meteen gestart met pijn stilling en antibiotica. Daarnaast worden er verschillende bloed en urine tests en onderzoeken uit gevoerd.

De volgende ochtend krijgen we te horen dat alle tests negatief zijn.
Dit is natuurlijk goed nieuws, blijft natuurlijk wel de vraag wat er dan aan de hand is. Ondertussen is onze Rinze wel rustiger geworden en lijkt de medicatie zijn werk te doen. Om toch meer te weten te komen wordt er nog een rug punctie uitgevoerd en wordt Rinze op het corona virus getest.

De uitslagen hiervan duren een dag.
Ondertussen wordt Rinze verplaatst naar een andere kamer en moet de kleine man in ieder geval blijven totdat de uitslag van de tests bekend zijn.

Als ouders niet makkelijk om zo dat kleine mannetje te zien liggen aan al die apparatuur om hem zo goed mogelijk in de gaten te houden. Ook heeft hij een infuus gekregen in zijn arm. Ik heb het echt te doen met ons vriendje.

Na weer een dag wachten zijn ook deze uitslagen bekend.
Weer is alles negatief.

Hierop besluiten de artsen de antibiotica kuur af te maken en aan de hand van de ontwikkelingen hierop te zien of Rinze opknapt.
Dit laatste is gelukkig het geval en na 3 dagen ziekenhuis mag ons vriendje weer naar huis. Echt blij dat Rinze weer thuis is.