Verbouwing kamer / nieuwe kamer Nathan

Zoals jullie waarschijnlijk ondertussen wel weten, verwachten we eind juni begin juli gezin uitbreiding. Wat een geschenk!

Dit betekend wel dat er thuis het één het ander verbouwd moet gaan worden. De baby kamer (heden de kamer van Nathan) blijft baby kamer en Nathan krijgt een nieuwe kamer. Hiervoor moet de kamer on suite die er was worden dicht gemaakt zodat er een afzonderlijke kamer ontstaat.

Zoals ook vele van jullie wel weten ben ik absoluut niet handig met het verbouwen van dingen. Schilderen, behangen, vloertje leggen is geen probleem maar z’n ingrijpende verbouwing als deze heb ik wel wat hulp nodig. Ik had werkelijk geen idee hoe ik dit moest gaan aanpakken.

Gelukkig mag ik mij zelf erg gelukkig prijzen dat ik vrienden heb die dit wel snappen en voor zo’n klusje hun hand niet omdraaien. Afgelopen zaterdag 18 april zijn we dan ook gestart met eerst het slopen van de bestaande constructie en het maken van de nieuwe. Eerst natuurlijk naar de bouwmarkt voor de benodigde spullen, zoals hout en gipsplaat. Aan het eind van de zaterdag was de klus geklaard en was de woonkamer dicht en zo was er een extra kamer gecreëerd. Zondag stond in het teken van het betreffende stuk voorzien van glasvezel behang en de kamer weer in één geheel schilderen.

Het weekend erop stond in het teken van de nieuwe kamer van Nathan. Die moest natuurlijk ook behangen worden en geschilderd. Ook moest daar een nieuwe vloer in. Voor de vloer hebben we gekozen tapijt tegels. Na een weekendje klussen is ook deze kamer klaar en heeft Nathan hier zijn intrek in genomen. Onze Nathan heeft nu ook een mooie ruime kamer.

Nu dat dit allemaal achter de rug is, heb ik dit weekend de babykamer weer netjes gemaakt zodat die ook klaar is voor de blije verwachting. We wachten nog wel op een paar meubeltjes maar die staan gepland voor levering in de week van 13-5.

Nogmaals wil ik een ieder die mijn geholpen heeft nogmaals hartelijk danken. Zonder jullie hulp was het me niet gelukt.

Mocht je interesse hebben, hieronder een kleine impressie van de verbouwing,