Nathan 2 jaar

Vandaag is het 13 april. 2de paasdag. Maar ook en voor ons veel belangrijker de 2de verjaardag van onze kleine grote vriend Nathan. Man wat kan ik het me nog goed herinneren toen dit wonder 2 jaar geleden in ons leven kwam. Een geschenk en dat is het nog steeds elke dag.

Ondanks dat de wereld 2 jaar later op dit moment er wel wat anders uitziet hebben we natuurlijk ook vandaag zijn verjaardag gevierd. Wel op een wat andere manier. Met het gezin samen en toch waren opa en oma, neefjes en nichtje en oom en tante er ook bij. Dit via video verbinding (TEAMS).

Nathan is weer verschrikkelijk verwend met alle cadeautjes die die heeft gekregen. Mooie kaarten ontvangen en zelfs pakketjes van vrienden en familie. Zelfs zo erg verwend dat het ons erg veel moeite koste om hem naar bed te brengen voor zijn middag dutje. Ik zie dit maar als dat alles wat hem vandaag gegeven is zeer gewaardeerd wordt door Nathan. Hij wil alleen maar spelen met zijn nieuwe speeltjes.

Iedereen dank voor de lieve berichtjes op wat voor manier dan ook.
We hebben er allemaal erg van genoten. Ik kan me niet anders wensen dan dat er maar veel jaren in goede gezondheid bij mogen komen.

Hier een kleine impressie