Neef Tim een weekend te logeren

Afgelopen weekend was Tim te logeren bij ons.
Super gezellig was het. Natuurlijk erg leuk voor DJ. Een heel weekend met je neef doorbrengen en leuke en gezellige dingen ondernemen. Nathan vond het ook allemaal erg interessant en vroeg vaak de aandacht van Tim. Erg grappig om te zien.

Zaterdag moest DJ eerst zoals gewoonlijk naar zwemles. Daarna zijn we naar Jump Square in Rijswijk geweest. Hier konden ze ze zich lekker uitleven. Ze bleven maar gaan. Na twee uur springen waren ze behoorlijk moe en uitgeteld.

Zondag weer een nieuwe dag.
Eerst lekker ontbijten met zelf gemaakte croissants.
Daarna lekker gamen op de PS4 die Tim mee had genomen.

De heren wilde wel graag gaan zwemmen. Nu zijn er in Den Haag en omgeving na het afbranden van het zwembad in Monster niet echt meer “leuke” zwembaden om te gaan vrij zwemmen.
We zijn uitgekomen bij het TikiBad in Duinrell. Wij waren niet de enige met dit idee. Het was druk maar er was geen “gekte” gelukkig.
De mannen hebben zich hier ook heerlijk kunnen uitleven. Alle verschillende glijbanen uitproberen. Ook Nathan heeft het top gehad. Eerst een beetje de kat uit de boom kijken, maar na verloop kwam die ook helemaal los. De kleine glijbaan was het helemaal voor de “kleine” man.

Het plan was om na het Tikibad te gaan eten in Duinrell.
Dat verliep even wat anders. We zijn dan ook in de auto gestapt en kwamen onderweg langs de “Pannenkoeken boerderij”. Wat een leuke plek,
Hier dan ook heerlijk genoten van heerlijke verschillende pannenkoeken.
Van een naturel pannenkoek voor Nathan tot een waddenzee pannenkoek voor Joh,

Hierna was het toch echt weer tijd geworden om Tim naar huis te brengen en kwam dit gezellige weekend tot een einde. Bedankt Tim voor een top weekend.