Weekendje Goes

Afgelopen weekend met het gezinnetje afgereisd naar Goes en omgeving.
Voor ons een bijzonder weekend. We vierde ook dat 3 jaar geleden wij tegen elkaar zeiden dat we door wilde gaan met elkaar.
Nog elke dag ben ik blij en dankbaar dat ik Joh naast mijn zijde heb staan.

Wij verbleven (heel toepasselijk) bij van de Valk Goes.
Was weer super goed geregeld allemaal. Kamer netjes, mooie en grote badkamer. Er was netjes gezorgd voor een extra bed voor DJ en een baby bedje voor Nathan. Tevens was de minibar gevuld met drankjes die je van te voren kon doorgeven.

Zaterdag zijn we Goes in gegaan. Even tussen de buien door de stad en markt bezocht. Ook moest Dj nieuwe schoenen hebben, daarvoor zijn we bij Scapino geslaagd. Na het slenteren door de stad terug naar het hotel voor voor een heerlijk buffet. Van alles wat wils. Sushi, Vis gerechten, Vlees gerechten, Rijst, Pannenkoeken of poffertjes en heerlijke verschillende toetjes.

Nathan was de hele dag al wakker en daarom na het eten meteen naar de kamer gegaan en de kleine man op bed gelegd. Dit had nog wel wat voeten in de aarde na zo veel indrukken van deze dag.

Zondag zijn we eerst naar Neeltje Jans geweest en een rondleiding gehad in en rondom de delta werken. Erg indrukwekkend om te zien en te beluisteren. We hadden geluk dat het in de ochtend niet al te veel regende dus konden we alles redelijk relax en droog bekijken. In de middag zijn we afgereisd naar Klok”uus. ( ‘s-Heer Arendskerke ) Een super leuke speel hal (binnen en buiten) voor de kids. Voldoende te beleven voor jong en oud. Heerlijk kleuteren of op een trap auto rijden. Natuurlijk ook verschillende ballenbakken. Ook voor de ouders een leuke plek. Goed verzorgd en alles netjes en schoon.

Een korte impressie van het weekend zie je hieronder.