Dolfinarium

Zo aan het eind van onze drie weken vakantie hebben we een bezoek gebracht aan het Dolfinarium.

Alvorens deze dag zijn we eerst een middag op bezoek geweest in Boxmeer bij een vriend die we al veel te lang niet gesproken en gezien hebben. Het was een top middag. Hierna hebben we een nacht overnacht bij van der Valk hotel Cuijk. Alles was super geregeld helemaal top.

Na het ontbijt zijn we richting Dolfinarium gegaan. De voorspellingen waren dat vrijdag een dag zonder regen was. Niets was minder waar en het regende behoorlijk. Toch hebben we doorgezet. We hebben er geen spijt van. Het was weer een mooie middag. We hebben met z’n allen kunnen genieten en kunnen leren van de dieren die hier te vinden waren. Met als kers op de taart de dolfijnen show. Al met al een mooi einde van de vakantie. Maandag gaat het “normale” leven weer beginnen voor mij. DJ heeft dan nog lekker 3 weken vakantie.