Apenheul

Tijdens onze vakantie bij Landal in het plaatsje Enter hebben we ook van de gelegenheid gebruikt gemaakt om 1 dag naar de Apenheul te gaan. Vanuit het vakantiepark was het maar 40 minuten rijden, dat is vanuit ons woonadres wel anders. Komt ook nog bij dat ik er al zeker 15 jaar niet meer geweest was en Jo en de kids helemaal nog nooit.

Wat een leuk park is het toch.
Vooral natuurlijk super leuk dat de kleine aapjes overal los lopen. Wel uitkijken voor je tas en goed zorgen dat de ritsen van je tas en jassen goed dicht zitten. Het zijn getrainde kleinen boeven.

Je kan er met gemak een middag door brengen. Er is zo veel te zien en te beleven. Ook is de speeltuin natuurlijk ook leuk voor de kids. Ook is er genoeg op het gebied van educatie. Er is nog genoeg in deze wereld te verbeteren.

Wij hebben vooral genoten van het mooie park en de dieren en de lol met elkaar.