Zomervakantie Landal Landgoed de Elsgraven

Ook dit jaar mochten we het gezinnetje een weekje genieten van een wel verdiende vakantie. Dat hadden we zeker allemaal wel even nodig.

Jo Anne even rust van alle zorgen voor Dj en onze Nathan van de afgelopen tijd. Ook zorgt Jo ervoor dat het huis altijd netjes is. Niet dat ik er ooit om gevraagd heb of zal vragen aan haar. Dit is iets wat ze doet en waar ik haar zeer dankbaar voor ben.

DJ even een rust na een jaar hard werken op school. Hij heeft het super goed gedaan, In januari nog een achterstand met taal, aan het eind van jaar ruimschoots goed gemaakt. Wat een geweldig rapport. Trots op wat hij gedaan en bereikt heeft afgelopen periode.

Natuurlijk ook Nathan, die het afgelopen jaar weer zo veel geleerd heeft en heeft eigen gemaakt. Dat mannetje is altijd bezig om nieuwe dingen te ontdekken. Vooral buiten zijn vindt die geweldig, nou dan is Landal de perfecte plek voor hem. Tevens auto’s zijn ook altijd goed.

En ik zelf natuurlijk niet te vergeten. Zoals het jaar ervoor ook, dit afgelopen jaar ook weer ontzettend druk op kantoor en er lijkt geen eind aan te komen. Dat eist best een tol van me en dan eist dat ook zo nu en dan wat tol op het gezinnetje. Het is dan ook goed om er even helemaal uit te zijn en niets te hoeven. Gewoon lekker de waan van de dag volgen.

Dit uit zich dan vooral in dingen doen die we leuk vinden en gezellig met z’n allen. Naar het zwembad, speeltuin, speel en avonturen boerderij en een stukje fietsen naar het naast gelegen dorpje om daar even een lekker ijsje te halen.

Het was een heerlijke week en we hebben er vooral van genoten.
Nu nog lekker een weekje vrij thuis. Ook heel relax en ook deze week leuke plannen om met elkaar te doen en te beleven.