Nathan 1 jaar

Ik heb het al vaker gezegd, maar het is toch echt zo. Wat gaat de tijd toch snel. Vandaag de verjaardag van Nathan gevierd. Al weer 1 jaar. Ik weet het nog als de dag van gisteren dat deze kleine man in ons leven kwam. Een spannende bevalling. Wat ben ik blij en trots op dit ventje. 1 jaar geleden maakte ik dit bericht Geboorte Nathan

In de ochtend zijn we eerst met Nathan naar de kapper gegaan. Voor hem ook al spannend omdat dit de eerste keer was. Kapper Bob heeft het heel goed gedaan. Wat een knappert.

Het was een super verjaardag. Nathan vond al die aandacht en drukte in het begin een beetje eng, maar kwam na een kort dutje helemaal bij. Wat een plezier heeft hij gehad.

Natuurlijk is hij veel te veel verwend. Zulke leuke en mooie cadeaus.
Ik wil dan ook iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid,
Wat een top feest.

Hieronder een impressie van deze mooie dag.