Geboorte Nathan Willem

Nathan Willem Trumpie

Vrijdag 13 april 2018.

Voor vele mensen is het getal 13 een ongeluk nummer. Ook is er veel bijgeloof over vrijdag de 13de. Dit is volgens vele een ongeluksdag. Vanaf dit jaar is 13 april voor mij het mooiste nummer en de mooiste dag die maar kan bestaan. Op deze dag is onze zoon Nathan Willem geboren. Niet alles ging zoals gepland, zoals vaak had ook deze keer de natuur zijn eigen idee├źn over de bevalling.

Ik wil dan ook in de eerste plaats Ineke onze verloskundige bedanken voor het adequate en snelle handelen. Daarnaast dank aan Alyssa onze kraamzorg hulp die mij bij heeft gestaan en mij niet alleen heeft gelaten. Ook super dank aan de twee ambulance broeders en 1 zuster voor de goede zorgen, helaas heb ik niet jullie alle drie na de bevalling meer gezien in het ziekenhuis om jullie persoonlijk te bedanken. Wie ik ook niet moet vergeten te bedanken is de politie agent op de motor die (ondanks dat we heel dicht bij het ziekenhuis wonen) heeft gezorgd dat de ambulance vrij en ruim baan had richting het ziekenhuis. Hierdoor waren we in het ziekenhuis nog net op tijd en is onze zoon gezond in de wereld gekomen.

Ik ben dan ook super trots op deze kleine man.

Hier een filmpje van de eerste week en de geboorte.