Ik ben dus Daan.

In het dagelijks leven werk ik als ICT specialist / Teamleider.

Dit komt er in het kort op neer, dat ik zorg dat de ICT systemen van en bij de klant optimaal werken. Dit zodat de klant hier geen omkijken naar heeft.

Ik haal erg veel voldoening uit mijn werk. Dit komt mede door de goede werksfeer die er op kantoor is. Voor meer informatie kijk op mijn CV pagina.

Sinds kort als een echte ICT nerd in het bezit van een aantal eigen servers.

  • Linux server -> Webserver.
  • Linux server -> Owncloud server.
  • Windows server -> Microsoft Windows 2016 remote desktop server.
  • Windows server -> Microsoft Windows Exchange 2016 server.

Natuurlijk gaat tegenwoordig steeds meer de cloud in.
Daarom heb ik ook mijn eigen Microsoft Azure omgeving.

Erg leuk om te hebben. Buiten het feit dat het leuk is om mee te spelen en ervaring op te doen, is het ook handig en nuttig.
Zo draait deze website ondertussen op de Linux Webserver en wordt de mail van de familie Trumpie geregeld door de Exchange server.

Natuurlijk is er veel meer in het leven dan enkel werken…

Ik heb een geweldige vriendin en binnenkort mag ik haar mijn vrouw noemen. We gaan trouwen.  Ondertussen wordt het een heel gezinnetje. Mijn vriendin heeft al een zoon uit een eerdere relatie “Dexter” of voor bekende “DJ” hier komt bij dat afgelopen 13 april 2018 onze zoon “Nathan” geboren is. Ik ben echt een hele trotse vader. Niets is dan ook leuker dan s’avonds thuis te komen na het werk en de glimlach op het gezicht van Nathan te zien.

In mijn vrije tijd ga ik graag een stuk wandelen. Lekker door de duinen. Even je hoofd helemaal leeg maken. Genieten van wat de natuur allemaal te bieden heeft. Perfect na een lange en drukke dag.

In het verlengde hiervan ligt zeilen. Heerlijk op het water en niets anders om je heen. In de video een korte impressie hoe het zeilen op het Haringvliet er aan toe kan gaan. Natuurlijk hoeft het niet altijd zo wild te gaan en kan er met wat minder wind ook perfect en heerlijk gezeild worden.

De meest unieke ervaring die ik heb mogen meemaken is een zeiltocht van Enkhuizen naar Lowestoft (UK) en natuurlijk weer terug naar Enkhuizen.

Ondanks dat er niet al te veel wind was tijdens de overtocht was het een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. S’avonds wacht lopen, opvolgen van de bevelen van de kapitein maar natuurlijk ook volop genieten van de verhalen van je mede bemanning- leden en genieten van de natuur om je heen. Ik hoop ooit nog eens een overtocht te kunnen maken. Via deze link een impressie van deze zeiltocht.

Ik mag ook graag naar muziek luisteren. Ik heb een voorkeur voor dance muziek. Als ik hierna luister kom ik tot rust. Ook als ik me ergens goed op moet concentreren luister ik hier graag naar.