Archief op mei 2019

Baptism (doop) Nathan

Vandaag een hele bijzondere dag mogen ervaren.
Dit samen met familie en dierbare vrienden.
Vandaag hebben we namelijk onze Nathan mogen dopen.
Dit bij de kerk die wij met enige regelmaat zondagen bezoeken.
Church of our Saviour
Heel mooi en bijzonder om dit te mogen doen en mee mogen maken.
Tijdens de doop had de pastoor een mooie opmerking.

We moeten er in de tijd die we hebben er het mooiste van zien te maken

Daar sta ik volledig achter. Als we dit nu eens met z’n allen doen, wordt deze wereld een heel stuk vriendelijker en mooier. Niet alleen voor ons, maar ook voor de generaties na ons.

Na de doop in de kerk zijn we heerlijk gaan lunchen bij Shabu Shabu.
Dat was zeker geen straf. Heerlijk eten en gezellig met alle genodigde bij praten. Een hele mooie en bijzondere dag.

Dank aan allen die er bij waren, het betekende veel voor ons.

Feestjes Jan & Thea

Vandaag mochten wij de feestjes van Jan & Thea vieren.
Als eerste waren wij zeer vereerd dat we hiervoor uitgenodigd waren. Tevens is het wel een klein wonder te noemen na alles wat er is gebeurd dat we deze feestjes mochten vieren. Wij hebben dan ook zeer genoten. De feestjes werden gevierd in Madurodam.

Leuk om daar weer eens rond te lopen, dat was echt al jaren geleden. Tevens erg gezellig om de familie weer eens bij elkaar te hebben en met deze en gene weer eens bij te praten. Zo vaak zien we elkaar (helaas) niet.

We hebben een top middag/avond mogen hebben. Daarvoor onze dank Jan en Thea.

Hier een korte impressie die van wat wij tijdens deze feestjes mochten ervaren.

Moederdag 2019

Natuurlijk hebben wij ook dit jaar weer moederdag gevierd.
Ik ben super trots en blij dat ik Jo in mijn leven mag hebben. Ze is een super moeder. Daarom hebben we mama lekker verwend deze dag. Heerlijk ontbijtje op bed, gemaakt door Dj en natuurlijk wat presentjes.

Plopsa Coevoorden

Vandaag zijn we een dag naar Plopsa geweest.
We wilde graag er even op uit met het gezin en aangezien het weer nu niet echt mee werkte zijn we uitgekomen bij Plopsa.

Het is wel een stukje rijden. We zijn zo’n 2,5 uur bezig geweest om er te komen. Als je denkt dat je dan ook nog terug moet, is het best een drukke dag.

Van te voren had ik de reviews gelezen en dat baarde me wel wat zorgen.. Maar ik moet zeggen, het was een top dag. Dit kwam onder andere omdat het niet druk was.

Het is niet al te groot, dus nu was het prima. Ik denk dat als het drukker was geweest, het snel minder gezellig wordt. De kids hebben zich prima vermaakt. Er is genoeg vertier voor een ieder. Zelfs Nathan kon zich prima vermaken op de speel toestellen, de ballenbak en de draaimolen.

Na afloop wilde we eigenlijk eten bij een pannenkoeken boerderij in de buurt, helaas was deze volgeboekt. We zijn uitgeweken naar de Chinees (Sun Palace) in Staphorst. Eten was erg lekker en goed verzorgt.

Wederom een geslaagd uitje.